ADET

DİŞLİ SEBZE BIÇAĞI

  1. TAM BOY UZUNLUK : 24 CM
  2. KESKİNLİK UZUNLUK : 13 CM
  3. SERTLİK: (+- )52 HRC 
  4. 4034 ÇELİKTEN ÖZEL OLARAK ÜRETİLMİŞTİR
  5. 1050 DERECELİK FIRINDA TÜNEL SULAMA İŞLEMİYLE ISIL İŞLEM GÖRMÜŞTÜR

  6. *LAZER MARKALAMA İŞLEMİYLE ÜZERİNE ÜCRETSİZ YAZI YAZILMAKTADIR.


  7. KULLANMA TALİMATI:
  8. ·         Kesinlikle! Buzlu etleri kesmeye ya da kırmaya çalışmayın
  9.  
  10. ·         Bıçağınızı kullandıktan sonra bulaşık makinasında kesinlikle yıkamayın!
  11.  
  12. ·         Bıçağınızı kullandıktan sonra ıslak bir süngerle elde yıkayıp kuru bir şekilde saklamalısınız.
  13.  
  14. ·         Bıçakların yüksek sıcaklık altında ve ağır temizleyici kimyasallarla  yıkanmamasına özen göstermelisiniz. (Yüksek sıcaklık ve ağır temizlik kimyasalları ağızının ve sapının bozulmasına neden olur.)
  15.  
  16. ·         Bıçağınızı kemik ya da benzeri sert yüzeylere vurmayın ya da kesmeye çalışmayın.
  17.  
  18. ·         Bıçaklarınızın ağzı köreldiğinde mutlaka işinin ehli usta bıçak bileyiciler tarafından bilenmesi gerekmektedir.
  19. ·         Lütfen bilinçli ve tecrübeli bileyicileri tercih edin.
  20.  
  21. ·         Bıçağınızın çabuk körelmesinin en büyük sebebi, kesim yaptığınız yüzeylerdir. Sert zeminler üzerinde kesim yapmamanızı öneriyoruz.(Taş beton zeminler, mermer zeminler, kalebodur zeminler v.s)
  22.  
  23. ·         Kesim yüzeyi için polietilen kesim levhalarını kullanmanız hem bıçaklarınızın ömrünü uzatacak hem de en üst seviyede hijyen sağlayacaktır.
  24.  
  25. ·         Bıçaklarınızı konserve açmak, vida açmak, sert yüzeyleri delmek için kesinlikle kullanmayınız.
  26. ·         Bıçaklar gıda doğrama, soyma ve bunun gibi işler için en üst seviyede verim alabileceğiniz şekilde üretilmektedir.
  27. ·         Üretim amacının dışında kullanmanız hem bıçağınızı kullanılmaz hale getirebilir hem de yaralanmanıza sebep olabilir.
  28.  
  29.  TEMİZLEME:
  30. ·         Bıçağınızla işiniz bittikten sonra ılık sabunlu su ile yıkamanızı ve kuru bir havlu ile kurulamanızı tavsiye ediyoruz.
  31. ·         Bir çok gıda maddesi asit içermektedir (meyveler,sebzeler,etler vs). Bıçağınızın üzerinde kalan gıda parçaları bıçağınızı aşındırır ve aşınan bu kısımlarının oksitlenmesine hatta  paslanmasına yol açabilir.
  32. ·          Lütfen bıçaklarını elde yıkayıp kuru bir şekilde muhafaza edin.
  33.